- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Χειρόφρενο σηκώνουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική
Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ, στάσεις εργασίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό
Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα Πέμπτης όλη η Αττική, ενώ στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει και οι εργαζόμενοι στο Μετρό στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που ξεκίνησε χθες Τετάρτη αλλά συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη.
Ειδικότερα το απεργιακό δελτίο των εργαζομένων στα ΜΜΜ για την Πέμπτη είναι το ακόλουθο:
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου.
Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα λειτουργήσει από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων που προκήρυξε το ΣΕΛΜΑ.
Η γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα λειτουργήσει από τις 08:00 π.μ. λόγω στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.
Τις κινητοποιήσεις στα λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ ζητά μεταξύ άλλων προσλήψεις προσωπικού και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.