- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στις φλόγες εστιατόριο στον Άλιμo (εικόνες, video)
Ανάστατοι οι κάτοικοι βγήκαν από τα γύρω σπίτια
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην αγορά της Θουκυδίδου στον Άλιμο.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο εστιατόριο «ΞΥΛΙΝΟ», προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό της επιχείρησης. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν ξεπηδήσουν οι φλόγες, ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη.
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες, οι πυροσβέστες ανέβηκαν στην ταράτσα, προσπαθώντας να περιορίσουν τη φωτιά από την καμινάδα. Ταυτόχρονα, συνάδελφοί τους επιχειρούσαν στο εσωτερικό του καταστήματος.
«Αν αργούσαμε πέντε λεπτά δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο» λέει στο notia.gr ένας πυροσβέστης που έλαβε μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης.
«Όλη η επένδυση, τα τραπέζια και οι καρέκλες είναι από ξύλο εξ ου και το όνομα του μαγαζιού» πρόσθεσε.
Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ διέκοψαν την κυκλοφορία για να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.