Ελλαδα

Τούρκοι χάκερ: Έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ

Απειλούν να τα δημοσιοποιήσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
suzuki.jpg

Πρόσβαση σε στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών ισχυρίζονται ότι έχουν οι Τούρκοι χάκερ που ευθύνονται για τις κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών, όπως για παράδειγμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν μάλιστα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, οι Τούρκοι χάκερ απειλούν ακόμα και να διαρρεύσουν τα στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ που έχουν στην κατοχή τους.

Όπως τονίζουν οι χάκερ, που αυτοαποκαλούνται «Πολεμιστές του Διαδικτύου», εξαπέλυσαν τις κυβερνοεπιθέσεις γιατί είναι « άδικες» οι αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τα οκτώ μέλη της FETO, όπως χαρακτηρίζουν τους Τούρκους αξιωματικούς που βρέθηκαν στην Ελλάδα την επομένη της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος.

Οι χάκερ απείλησαν να κατεβάσουν και άλλες σελίδες ελληνικών φορέων, προειδοποιώντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από "από τις αποφάσεις σχετικά με τους γκιουλενιστές".

Η συνέντευξη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ έγινε σε ένα γραφείο στην Κωνσταντινούπολη με τους χάκερ να λαμβάνουν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας και να κινηματογραφούν και οι ίδιοι τη συζήτηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ