- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το Φαράγγι της Σαμαριάς περιμένει να το διασχίσετε (video)
Ανοίγει από αύριο Τρίτη ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων
Ανοίγει ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων (Σαμαριάς) για τους επισκέπτες του την Τρίτη 1η Μαΐου στις 7.30 το πρωί σε όλο το μήκος της διαδρομής του κεντρικού μονοπατιού (Ξυλόσκαλο – Αγία Ρουμέλη), μετά από απόφαση της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Η Διεύθυνση Δασών Χανίων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του δασικού οικοσυστήματος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, θα παρέχει υπηρεσιακή συνδρομή στα διευρυμένα καθήκοντα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς – Δυτικής Κρήτης.
Αν οι καιρικές συνθήκες μεταβληθούν σε βαθμό που να δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή διέλευση των επισκεπτών, η Διεύθυνση Δασών Χανίων θα προτείνει τη ρύθμιση της διέλευσης ή και την απαγόρευση της εισόδου των επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.