- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το καλώδιο της ΔΕΗ προκάλεσε την τραγωδία με το μονοκινητήριο στη Φωκίδα; (video)
Ο κυβερνήτης είχε ενημερώσει για μηχανικό πρόβλημα
Δύο είναι οι νεκροί από την πτώση μικρού αεροπλάνου που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδας.
Μετά την πτώση του αεροπλάνου έφθασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα και τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής.
Στη συνέχεια οι δύο επιβαίνοντες διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε και ο δεύτερος.
Αν και ακόμη τα ακριβή αίτια της πτώσης δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο κυβερνήτης ο οποίος ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας και τώρα εργαζόταν ως εκπαιδευτής, ενημέρωσε για μηχανικό πρόβλημα στο μονοκινητήριο και πως θα επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση στην εθνική οδό.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το αεροσκάφος ακούμπησε σε καλώδιο της ΔΕΗ το οποίο πιθανόν να ανέκοψε την ομαλή πορεία προς τον δρόμο με αποτέλεσμα την τραγωδία.
Στην περιοχή καταφτάνουν εμπειρογνώμονες, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία σχετικά με τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα έστελνε σε 10 παραλήπτες Πολωνίας
Αγρότες διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της ζωονόσου
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
H διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 26 Μαρτίου 2026
Πρόκειται για εξαιρετικά μεταδοτικό ιογενές νόσημα και προσβάλει βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους, καθώς και ορισμένα άγρια είδη
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Ισόβια και 2 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον 22χρονο - Ποινή 30 μηνών στον εξάδελφο
Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σάββατο
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.