- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φεύγει ο στόλος της Ryanair από τα Χανιά - Μειώνει τις πτήσεις από Αθήνα
Ποιος ο λόγος της μεγάλης φυγής της ιρλανδικής εταιρείας πάνω στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν
Τη μείωση των δρομολογίων εσωτερικού στην Ελλάδα ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Rayanair, η οποία προχωρά άμεσα στη μεταφορά ενός αεροσκάφους της από την Αθήνα και ενός από τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία από την 1η Ιουνίου.
Η απόφαση της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας οδηγεί αυτομάτως στο κλείσιμο της βάσης της στα Χανιά και
στην ακύρωση τεσσάρων πτήσεων χαμηλής συχνότητας από τον αερολιμένα της Κρήτης προς το Κατόβιτσε, το Μέμινγκεν, τη Βενετία Τρεβίσο και το Βίλνιους.
Η Ryanair θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού στην Ελλάδα θα ακυρωθούν από 1η Ιουνίου.
Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαος Λάρδης δήλωσε: «Δυστυχώς, οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων, στην πλειοψηφία τους, ενθαρρύνουν τα δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε διεθνείς προορισμούς, τα οποία απαιτούν λιγότερα αεροσκάφη στην Ελλάδα. Συνεπώς, δύο αεροσκάφη θα μεταφερθούν από την Ελλάδα στη Γερμανία, όπου μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση σε ετήσια βάση. Η Ryanair παραμένει ανοικτή σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς εκμετάλλευσης των αεροδρομίων για την δημιουργία σχεδίου ανάπτυξης, το οποίο θα αφορά όλες τις αεροπορικές εταιρείες, και θα υποστηρίζει πτήσεις καθ’όλο το έτος και θα δικαιολογεί επιπλέον αεροσκάφη με μόνιμη βάση στα ελληνικά αεροδρόμια».
Διακοπή πτήσεων και προς Ρόδο
Η τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» γράφει ότι η Ryanair διακόπτει και τις πτήσεις από και προς Ρόδο για την περίοδο Ιούνιο- Οκτώβριο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στελέχη της εταιρείας επικοινώνησαν με επιβάτες που είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν από Ρόδο για Αθήνα και τους ενημέρωσαν ότι οι πτήσεις αυτές δεν θα εκτελεστούν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.