- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάσχα πίσω από τα κάγκελα για τους Έλληνες στρατιωτικούς
Χωρίς τέλος ο Γολγοθάς του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη
Πάσχα στο κελί θα κάνουν οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης. Παρά την αρχική αισιοδοξία του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για αίσιο τέλος στην περιπέτειά τους που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου στα χιονισμένα δάση του Έβρου, οι δύο Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα της τουρκικής αδιαλλαξίας.
Με μια κίνηση, αντίστοιχη με εκείνη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών, οι τουρκικές αρχές πέταξαν το μπαλάκι στην τουρκικη Δικαιοσύνη, όπου η διαδικασία κινείται με ρυθμούς χελώνας. Αποτέλεσμα είναι οι δύο Έλληνες κρατούμενοι να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.
Το καλό νέο είναι ότι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για λίγη ώρα τους γονείς τους, καθώς επιτρέπεται το επισκεπτήριο. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να απουσιάζει αυτήν τη φορά το προστατευτικό τζάμι και να μπορέσουν έτσι να αγκαλιάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Το επισκεπτήριο είναι προγραμματισμένο στη 1 το μεσημέρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.