- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018, αναμένονται βροχές σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα, ενώ καταιγίδες αναμένονται κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα.
Στις νησιωτικές περιοχές οι βροχοπτώσεις θα είναι ασθενέστερες και τοπικού χαρακτήρα. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του 24ώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια από 10 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 23, και στην Κρήτη από 8 έως 21.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν βόρειοι 4 έως 6 και προς το βράδυ έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και προς το βράδυ έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές κατά περιόδους, ενώ πιθανότητα για καταιγίδα υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και μετά το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.