- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βροχές και καταιγίδες στo Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο, φαινόμενα τα οποία σταδιακά θα επηρεάσουν τη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Οι καταιγίδες θα είναι περισσότερες στα δυτικά όπου τα φαινόμενα θα είναι και τοπικά έντονα. Πάντως μέχρι το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στα βόρεια.
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν εκ νέου τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ιδιαίτερα στη Νότια Ελλάδα.
Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα:
- Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Στη Δυτική Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
- Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο, την ήπειρο και τη Δυτική Στερεά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με σποραδικές βροχές, κυρίως από τις απογευματινές ώρες και από τα νότια.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες και από τα νότια θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με τάση ενίσχυσης.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
- Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες, κυρίως στις Κυκλάδες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 και στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς Κελσίου.
- Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
- Αττική
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
- Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα..
Άνεμοι: Νότιοι Νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
H εταιρεία έχει μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους
Πού θα είναι έντονο το φαινόμενο
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.