- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρχιμανδρίτης αγνοείται - Αγωνία στο Γύθειο
Ακραία καιρικά φαινόμενα επικρατούσαν σε μεγάλο τμήμα της Μάνης
Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο Γύθειο για την τύχη του αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, ο οποίος οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3. Την εξαφάνιση του αρχιμανδρίτη κατήγγειλαν στην αστυνομία οι συνάδελφοί του κληρικοί.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας. Εκείνη την ώρα στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα. Από τότε δεν δώσει σημεία ζωής. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.