- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ιδρυτής Beat για υπόθεση Μαρέβα: Τα σκουπιδιάρικα σε θέσεις μάχης
Ο Νίκος Δρανδράκης απαντά για τις φερόμενες «κούρσες» της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη χρηματοδότηση της εταιρείας - Το επίμαχο πρωτοσέλιδο και η τοποθέτηση ΣΥΡΙΖΑ
«Πολιτικά κίνητρα» πίσω από το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας «Νέα Σελίδα», που συνδέει τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη χρηματοδότηση της εταιρείας του, βλέπει ο ιδρυτής της Beat.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Δρανδράκης αναφέρει ότι «καιρό τώρα διάφοροι προσπαθούν να πολιτικοποιήσουν την επίθεση που κάνουν στην εταιρεία μας», υπογραμμίζοντας ότι «η επίθεση αυτή είναι επιχειρηματική, αλλά της βάζουν πολιτικό μανδύα για τους δικούς τους λόγους».
Ο κ. Δρανδράκης χαρακτηρίζει «αστείο» το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι τόσο ο αρθρογράφος όσο και η διεύθυνση της εφημερίδας «μάς δίδαξαν γιατί ο αστυνόμος είναι μπουζούκι».
ΣΥΡΙΖΑ προς Μητσοτάκη: Πάρε θέση
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία γινόταν λόγος για «μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα». Το κυβερνών κόμμα κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη, «που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρείας» να απαντήσει αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα.
«Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρεία, με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο. Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάλογες υποθέσεις του» σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.