- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλεία - Νεκρός μετά από καυγά εργάτης από τη Ρουμανία
Το πτώμα εντοπίστηκε έξω από το σπίτι που διέμενε στο Ξυλόκαστρο
Ένας καβγάς με ομοεθνή του, φαίνεται πως στάθηκε μοιραίος για έναν 55χρονο εργάτη από τη Ρουμανία στην Ηλεία. Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (28-01-2018) έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι όπου διέμενε στην Ξυλοκέρα, μετά από ένα τσακωμό. Οι Αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν – καθώς ο εμπλεκόμενος στον καυγά δεν είναι σε θέση λόγω μεγάλης μέθης να δώσει στοιχεία – τι πραγματικά συνέβη και ο άνθρωπος αυτός έχασε τη ζωή του.
Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα ο 55χρονος Ρουμάνος, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο του Πύργου, από δύο ομοεθνείς του. Έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι, όπου εκτιμάται πως έχει προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί αν είναι και αποτέλεσμα πτώσης και χτυπήματος σε τσιμέντο ή κάποιο ανάλογο υλικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος επέστρεψε από τη δουλειά του σε αγροτικές καλλιέργειες και είχε λεκτική προστριβή με ομοεθνή του, ο οποίος δεν είχε πάει για δουλειά χθες, καθώς ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, από το προηγούμενο βράδυ. Οι δύο άντρες δεν άργησε να έρθουν στα χέρια. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ φάνηκε πως το επεισόδιο είχε τελειώσει, δύο άλλοι Ρουμάνοι, βρήκαν τον 50χρονο στο έδαφος με το τραύμα στο κεφάλι και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που ανέλαβε την υπόθεση, οι αστυνομικοί προσήγαγαν άτομα που βρίσκονταν στο χώρο, δύο άντρες και μια γυναίκα για να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση.
Ένας Ρουμάνος 35 ετών κρατείται προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση μιας και οι αστυνομικοί διερευνούν την εγκληματική ενέργεια, που φαίνεται να οδήγησε στο θάνατο του 55χρονου. Να σημειώσουμε πως οι Ρουμάνοι εργάτες γης που βρίσκονται στην Ξυλοκέρα δεν διαμένουν όπως πληροφορηθήκαμε εδώ μόνιμα, αλλά έρχονται εποχικά για το μεροκάματο στις καλλιέργειες πορτοκαλιού.
Πηγή: ilialive.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.