- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου Κρήτης, ο 34χρονος πατροκτόνος.
Ο κατηγορούμενος έπνιξε, το βράδυ των Χριστουγέννων, τον πατέρα του, 61 χρόνων, μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή της Φορτέτζας. Είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση. Ο συλληφθείς έχει ομολογήσει την πράξη του.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 34χρονου, ο πελάτης του έφερε εκδορές στο σώμα, υπήρξε συμπλοκή και τόσο ο γιος όσο και ο πατέρας είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
«Πρόκειται για τραγικό ατύχημα. Πατέρας και γιος δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν» ανέφερε ο συνήγορος του δράστη, προσθέτοντας ότι «ο χώρος δείχνει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στους δύο άνδρες, καθώς υπάρχουν αναποδογυρισμένα έπιπλα».
Με πληροφορίες από cretapost.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.