- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Κύμα χιονιά και στα πεδινά
Παγετός τη νύχτα προς την Τρίτη σε Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Μακεδονία
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με το δελτίο αναμένονται να πέσουν χιόνια κατά τόπους πυκνά σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Από το μεσημέρι θα χιονίσει στις ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 500 μέτρα).
Επίσης, θα χιονίσει στις ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας (πάνω από 600 μέτρα), της Βόρειας Πελοποννήσου (κυρίως της Αχαΐας πάνω από τα 700 μέτρα).
Από το βράδυ, θα χιονίσει στα ορεινά ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και τη νύχτα σε περιοχές με υψόμετρο περίπου στα 300 μέτρα στην Χαλκιδική, στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.
Το απόγευμα, είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, στην δυτική Στερεά και στην δυτική και βόρεια Πελοπόννησο μέχρι το βράδυ.
Στην Χαλκιδική, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τη νύχτα.
Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα προς την Τρίτη σε όλες αυτές τις περιοχές.
Η πρόβλεψη της Τρίτης
Μέχρι το πρωί, θα χιονίζει στα ημιορεινά της ανατολικής Χαλκιδικής, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο στα 200 με 300 μέτρα που δεν είναι κοντά στην θάλασσα.
Από το απόγευμα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις βορειότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν.
Παγετός όμως θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός τη νύχτα και νωρίς το πρωί για αρκετές από τις επόμενες ημέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.