- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέος συναγερμός σήμανε στις 11 το πρωί στη Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha, την περιοχή πλήττει και πάλι ισχυρή καταιγίδα, με αποτέλεσμα να έχει σημειωθεί συσσώρευση νερού στο Όρος Πατέρα, από όπου κατέβηκαν οι τόνοι νερού των προηγούμενων ημερών κι έπνιξαν στη λάσπη Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα.
Έτσι, ο δήμος υπό τον φόβο νέων χειμάρρων έχει συστήσει στους κατοίκους να λάβουν μέτρα για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, αλλά και για να προστατέψουν ό,τι έχει μείνει από τις περιουσίες τους που εδώ και πέντε ημέρες βουλιάζουν μες στη λάσπη. Επίσης, έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί οικισμός, όπως επίσης και να απομακρυνθούν οι εργάτες και τα μηχανήματα που δουλεύουν κοντά στα ρέματα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει κλείσει η οδός Κοροπούλη. Πρόκειται για τον δρόμο από τον οποίο ανασύρθηκε η πρώτη νεκρή από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης Τετάρτης.
Επιπλέον, προβλήματα αντιμετωπίζει και η υπόλοιπη Αττική. Η Τροχαία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, έχει διακοψει από τις 11.00 την κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.