- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Έστειλαν γουρουνοκεφαλή σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης
Το μήνυμα πίσω από το ανατριχιαστικό «πεσκέσι» που παρέλαβε επιχειρηματίας από το Ηράκλειο και φίλος του Μιχάλη Λεμπιδάκη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία.
Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας έλαβε στον χώρο της επιχείρησης του το βράδυ της Τετάρτης μια γουρουνοκεφαλή. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που οι απαγωγείς είχαν επιλέξει για να στέλνουν μέσω αυτού τα μηνύματά τους.
Οι αστυνομικές αρχές πάντως, μέχρι στιγμής, φαίνεται να μη συνδέουν το συμβάν με το Μιχάλη Λεμπιδάκη και εκτιμούν ότι ενδεχομένως, αλλοδαποί που είχαν πράξει το ίδιο πέρυσι στην περιοχή της Μεσσαράς, να «χτύπησαν» ξανά. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ο επιχειρηματίας πάντως, φέρεται να αναφέρει ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν έχει διαφορές με κανένα.
Πηγή: cretalive.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.