- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στο νεκροταφείο: «Ξεψύχησε στα χέρια μου» - Η μαρτυρία του ιερέα που βρήκε την 32χρονη (video)
Ο δράστης την έσυρε και μετά της έριξε τη χαριστική μαχαιριά
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια.
Η μαρτυρία του ιερέα για την άτυχη 32χρονη Δώρα Ζέμπερη που την βρήκε την ώρα που ξεψυχούσε είναι συγκλονιστική. Η ελεγκτής του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τον ιερέα, επισκεπτόταν συχνά τα απογεύματα μετά τη δουλειά της τον τάφο του αγαπημένου της που τον έχασε ξαφνικά. Το μοιραίο απόγευμα της Τετάτης, ο ιερέας βρισκόταν στον χώρο για να τελέσει ένα τρισάγιο. Κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Τότε, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και είδε την κοπέλα να τρέχει ξέπνοη και να κάθεται λίγο σε έναν τάφο κι έπειτα να πέφτει στο έδαφος από τα βαριά της τραύματα.
Αρχικά, την πλησίασε ένα παλικάρι που ήταν εκείνη την ώρα στο νεκροταφείο και κατόπιν ο ιερέας. «Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω "Θοδώρα τι κάνεις;", έκανε ένα “αααα” και ξεψυχούσε», είπε ο πατέρας Θεόδωρος και στο σημείο αυτό ξεψύχησε. Η 32χρονη δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια»...
Σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου αλλά και ενός ακόμα εργαζόμενου στο νεκροταφείο, η κοπέλα μαχαιρώθηκε στο σημείο που βρίσκεται ο τάφος του αρραβωνιαστικού της, την ώρα που στην συγκεκριμένη περιοχή δεν βρισκόταν κανένας άλλος. Κατόρθωσε μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, να διανύσει όντας βαριά τραυματισμένη, απόσταση περίπου 80-100 μέτρων για να ζητήσει βοήθεια.
Όπως ενημέρωσε ο ιερέας, την ώρα της δολοφονίας, στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος.
Επίσης είπε πως από μπροστά, ο τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως η μάντρα χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί πιο εύκολα να μπει και να βγει κάποιος και να πηδήξει στον ηλεκτρικό.
Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε περίπου 14 μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα από τον δράστη και όπως όλα δείχνουν πάλεψε για τη ζωή της. Ο ιερέας δήλωσε πως το μπουφάν της βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα, επειδή προφανώς προηγήθηκε πάλη και αυτό βγήκε κατά την προσπάθειά της να σωθεί. Μάλιστα, η κοπέλα φέρεται να σύρθηκε κάποια μέτρα προκειμένου να ξεφύγει, όμως ο δράστης την ακολούθησε και τής έριξε τη χαριστική μαχαιριά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Ισόβια και 2 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον 22χρονο - Ποινή 30 μηνών στον εξάδελφο
Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σάββατο
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.