- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ
Οι εργαζόμενοι επιτίθενται στον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και ζητούν λύσεις σε ανοικτά θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εισιτήριο
Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ) θα μείνει για τρεις ώρες τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου η Αθήνα λόγω προειδοποιητικής στάσης εργασίας των εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. Η κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη για το χρονικό διάστημα 12.00-15.00. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις εξαγγελίες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για πειθαρχικές διώξεις σε όσους αρνούνται να εκδώσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Χαρακτηρίζοντας «άθλιες» τις απειλές αυτές, καλούν τον κ. Σπίρτζη να δώσει άμεσα λύση σε 5 ζητήματα, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν αιτία ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό.
Ειδικότερα:
- Δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για την αντικατάσταση στο τέλος του μηνός εκατοντάδων χιλιάδων χάρτινων καρτών με ηλεκτρονικές στα 15 σημεία πώλησης.
- Δεν έχουν γίνει από τα αρμόδια Υπουργεία οι αναγκαίες ενέργειες για την ελεύθερη μετακίνηση των δικαιούχων (ΑΜΕΑ, άνεργοι κ.α.).
- Δεν έχει γίνει προμήθεια του αναγκαίου αριθμού ηλεκτρονικών εισιτηρίων για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της απλής διαδρομής. Έτσι, οι επιβάτες θα είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν ημερήσιο εισιτήριο, που κοστίζει πολύ ακριβότερα.
- Δεν έχουν ενημερωθεί οι επιβάτες για τη λειτουργία του νέου συστήματος.
- Δεν έχει τοποθετηθεί σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών POS σε όλα τα εκδοτήρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.