- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πρόεδρος αλιέων Γλυφάδας: Κανένας έλεγχος στα αλιεύματα του Αργοσαρωνικού
Καταγγελίες για την παντελή απουσία των κρατικών φορέων
Έκκληση προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να προβεί στους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους των ψαριών, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση καθαρισμού των ακτών από το μαζούτ, απηύθυνε ο πρόεδρος των αλιέων Γλυφάδας.
Μιλώντας στον Real FM, ο Περικλής Κατσάμπας ξεκαθάρισε πως «κανείς επίσημος φορέας δεν έχει έρθει να μας ελέγξει, ούτε να μας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες». «Κάποιος κρατικός φορέας πρέπει να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους των ψαριών στην αγορά, όπου τα αλιεύματα φτάνουν χωρίς κανέναν έλεγχο» πρόσθεσε. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι «εμείς ως υπεύθυνοι επαγγελματίες δεν ψαρεύουμε σε μολυσμένα νερά».
Εκπρόσωποι περιβαλλοντικών οργανώσεων προειδοποιούν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάφορα ψάρια να έχουν μολυνθεί στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού και στη συνέχεια να έχουν αλιευτεί στα ανοικτά. Ήδη, νεκρά ψάρια έχουν γεμίσει το ρέμα της Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο, με το υπουργείο να επιμένει πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.