- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ασταμάτητη η φωτιά στη Ζάκυνθο
Ασταμάτητη συνεχίζει για δεύτερη μέρα η φωτιά στη βόρεια Ζάκυνθο, η δεύτερη μεγάλη μέσα σε λίγες μέρες, παράλληλα με δεκάδες μικρότερες.
Οι φλόγες έχουν κάψει χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους, ελαιώνες και χορτολιβαδικές εκτάσεις. Σπίτια αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να κινδυνεύουν.
Μέχρι που νύχτωνε σήμερα Κυριακή δε φαινόταν να έχει τεθεί υπό έλεγχο, επομένως αναμένεται συνέχισή της αύριο.
Στην κατοικημένη περιοχή του χωριού Μαριές, που χτες είχε κινδυνέψει, επιχειρούν 25 οχήματα με περίπου 50 πυροσβέστες, ενώ στο νησί υπάρχει και πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ. Μέχρι που νύχτωσε, επιχειρούσαν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και δυο πυροσβεστικά ελικόπτερα.
Καμιά εξέλιξη δεν υπήρξε στην πληροφορία για ένα μηχανάκι με δυο υποτιθέμενους εμπρηστές, που είχε οδηγήσει σε κινητοποίηση ωρών, μεγάλες έρευνες και ενημέρωση όλης της πολιτκής ιεραρχίας, νωρίτερα σήμερα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.