- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Νέες δραματικές εξελίξεις – Τα sms των απαγωγέων
Τι έγραφε το τελευταίο μήνυμα που εστάλη πριν από δύο εβδομάδες
Στο κόκκινο είναι η αγωνία των συγγενών του επιχειρηματία από το Ηράκλειο Κρήτης Μιχάλη Λεμπιδάκη ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στις 30 Μαρτίου όταν βρισκόταν καθ’ οδόν από το εργοστάσιό του προς το σπίτι του.
Οι απαγωγείς δείχνουν ανυποχώρητοι και απαιτούν το ποσό – μαμούθ των 70 εκατομμυρίων έχοντας ελάχιστες επαφές με την οικογένεια του επιχειρηματία. Όλες τους λακωνικές. Σε διάστημα ενός μήνα έχουν αρκεστεί σε μόλις δυο μηνύματα μέσα σε διάστημα ενός μήνα και τα οποία επίσης είναι σχεδόν μονολεκτικά.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του προς την οικογένεια του, ήταν προς τα τέλη Ιουνίου με ένα ηχογραφημένο μήνυμα του, που ουσιαστικά εξιστορούσε στους συγγενείς του είδηση που είχε δει σε τηλεοπτικό δελτίο την προηγούμενη ημέρα.
Σύμφωνα με τις πηγές πληροφόρησης του newsit.gr, το τελευταίο από αυτά τα δύο μηνύματα που έλαβε η οικογένεια από τους απαγωγείς, στάλθηκε πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Και τα δυο μηνύματα αποτελούνταν μόλις από δυο λέξεις: «...τα έχετε;», εννοώντας εάν οι συγγενείς του γνωστού επιχειρηματία έχουν συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό.
Η απάντηση τις οικογένειας και στα δυο μηνύματα είναι συγκεκριμένη. Είναι αδύνατον να συγκεντρωθούν τόσα χρήματα, διότι η οικογένεια δεν διαθέτει ρευστότητα του μεγέθους των λύτρων που ζητούν οι απαγωγείς.
Άμεσα οι συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, μπορούν να δώσουν στους απαγωγείς ένα πόσο τις τάξεως των 10.000.000 ευρώ. Άλλωστε και όπως είναι γνωστό, ναι μεν η οικογένεια διαθέτει οικονομική επιφάνεια, πλην όμως αυτή είναι επενδύσεις σε ακίνητα, επιχειρήσεις και τίτλους. Κατά συνέπεια η άμεση ρευστότητα περιορίζεται σε ένα ποσό τις τάξης των 10.000.000 ευρώ το οποίο βέβαια και διαθέτει άμεσα στους απαγωγείς, οι οποίοι όμως δείχνουν άκαμπτη στάση όσων αφορά στης αρχικές του απαιτήσεις των 50 ή 70 εκατομμυρίων ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.