- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι λένε οι ειδικοί για την σεισμική δραστηριότητα στη Λέσβο
Πρόκειται για μετασεισμούς από το ίδιο σεισμικό ρήγμα που έδωσε τον κύριο σεισμό
Απολύτως φυσιολογική είναι η σεισμική διεργασία που ξύπνησε σήμερα το πρωί τη Λέσβο, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Πρόκειται για μετασεισμούς από το ίδιο σεισμικό ρήγμα που έδωσε τον κύριο όπως όλα δείχνουν σεισμό, των 6,1 Ρίχτερ το μεσημέρι της 12ης Ιουνίου και είχε σαν αποτέλεσμα την ισοπέδωση της Βρίσας.
Ο σεισμός, ο πρώτος ισχυρός μετά το μετασεισμό των 5,1 Ρίχτερ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε ένταση 4,8 βαθμών σύμφωνα με τους ειδικούς. Εκδηλώθηκε στις 05:49 σήμερα και είχε επίκεντρο τον υποθαλάσσιο χώρο 35 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης.
Ακολούθησαν τρεις σεισμικές δονήσεις, μια στις 06:15 έντασης τριών Ρίχτερ με επίκεντρο 36 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης και μια στις 06:36 έντασης 2,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 28 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης και μια στις 06:55 έντασης 2,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 31 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης.
.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν
Πώς και πού κάνετε αίτηση
Κλιμάκιο έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της
Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» ένα καφέ γνωστής αλυσίδας
Κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας για την προαγωγή του
Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Ποιες είναι οι τιμές στην αγορά
Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων
Εντοπίστηκε μέσα σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Τρεις νεκρές αρκούδες σε 2 ημέρες - Τι καταγγέλει η περιβαλλοντική οργάνωση
Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για τη μέση θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.