Ελλαδα

Χαλάζι σε μέγεθος... ρεβιθιού στην Κέρκυρα

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα φέρεται πλέον να παρουσιάζουν ύφεση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358486-742499.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Έντονη χαλαζόπτωση και καταιγίδα έπληξε την Κέρκυρα νωρίς το απόγευμα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα κυριάρχησαν σε όλο το νησί, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως αναφέρθηκε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Όπως έγινε γνωστό, το χαλάζι που είχε μέγεθος ρεβιθιού κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά, να «ασπρίσει» δρόμους και πεζοδρόμια, όμως δεν προκάλεσε ζημιές.

Σημειώνεται πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα φέρεται ήδη να παρουσιάζουν ύφεση και να εξασθενούν, με τη βροχή να πλήττει κατά τόπους το νησί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αθηναίων | Δακτύλιος Αθήνας
Δήμος Αθηναίων: Σε πλήρη λειτουργία η ψηφιακή υπηρεσία για την έκδοση Κάρτας Δακτυλίου

Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY