Ελλαδα

Ξινή έβγαλαν οι Αμαρουσιώτες την ποδηλατάδα Πατούλη (video)

Διαμαρτυρόμενοι για τον ποδηλατόδρομο  που μόνο προβλήματα, όπως λένε, προκαλεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαμαρτυρίες κατά Πατούλη από πολίτες του Αμαρουσίου

Όπως ανέφεραν στο notioanatolika.gr οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, ουδέποτε ο δήμαρχος Αμαρουσίου εισάκουσε τις διαμαρτυρίες τους αλλά και τις προτάσεις τους με αποτέλεσμα να κατασκευαστεί ένας ποδηλατόδρομος ο οποίος μόνο προβλήματα δημιουργεί στους κατοίκους των δύο περιοχών.

“Ο κ. Πατούλης έβαλε ως ανθρώπινη ασπίδα μέλη του Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας», για να μην συναντήσει αντιδράσεις, όμως αυτό δεν μειώνει το πόσο απαράδεκτο είναι ένα έργο που μόνο προβλήματα δημιουργεί σε χιλιάδες κατοίκους των δύο περιοχών”, ανέφερε χαρακτηριστικά διαμαρτυρόμενος πολίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των πολιτών που διαμαρτύρονταν ήταν και πολλοί ποδηλάτες οι οποίοι κατανόησαν από την πρώτη στιγμή το πόσο ατελής ήταν η δημιουργία του συγκεκριμένου έργου.

Εντύπωση όμως προκάλεσε η αντίδραση του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ όταν βρέθηκαν μπροστά του πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους. “Μη φτύνετε” και “να πάτε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ” ήταν οι φράσεις που χρησιμοποίησε ως  επιχειρήματα για να αντιπαρατεθεί με τους πολίτες.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι ο κ. Πατούλης όταν βρέθηκε μπροστά σε διαμαρτυρόμενους πολίτες στη συμβολή των οδών Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και Καραολή Δημητρίου (στην περιοχή του Παραδείσου), προτίμησε να κάνει μεταβολή με το ποδήλατό του και να εξαφανιστεί μαζί με άλλους συνεργάτες του που τον συνόδευαν αφήνοντας την αστυνομία να προσπαθεί να πείσει τους διαμαρτυρόμενους πολίτες να ανοίξουν τον δρόμο ώστε να συνεχιστεί η ποδηλατάδα. 

ΠΗΓΗ: www.airetos.gr, notioanatolika.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ