- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Χωρίς αστικά λεωφορεία από τη Δευτέρα η Θεσσαλονίκη
Επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
Με ομόφωνη απόφασή τους στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που συνεδρίασε την Κυριακή, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν την επ’αόριστον επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα 15 Μαΐου.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που συνολικά ανέρχονται σε 2.300, αποφάσισαν περιφρούρηση από τις 4 το πρωί αύριο στα αμαξοστάσια, προκειμένου να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.
«Δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ», όπως επισήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρός τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Παρά την κίνηση εκτόνωσης που επιχείρησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος το Σάββατο με ανακοίνωσή του καλεί διοίκηση και εργαζομένους του ΟΑΣΘ σε συνάντηση-σύσκεψη την προσεχή Τρίτη, ο κ. Τσερμενίδης είπε: «Θα πάμε στη συνάντηση, αλλά η κινητοποίησή μας αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων. Και αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληρωθεί, εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Τα σημεία όπου έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Τι αναφέρει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.