- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός στη Βέροια για ύποπτο αντικείμενο σε τροχόσπιτο Γερμανών (εικόνες)
Εξετάζεται αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό
Κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε το πρωί της Πέμπτης ύποπτο αντικείμενο που εντόπισε ιδιοκτήτης αυτοκινούμενο τροχόσπιτου στο κάτω μέρος του οχήματός του, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στον σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΑΕ) Πλατάνου, επί της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Κλειδί Ημαθίας.
Ο 70χρονος Γερμανός ιδιοκτήτης του τροχόσπιτου διανυκτέρευσε μαζί με την 64χρονη σύζυγό του στον συγκεκριμένο σταθμό και το πρωί διαπίστωσε ότι ήταν σκασμένο το λάστιχο του οχήματος. Εξερευνώντας το όχημα ανακάλυψε το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με όσα μετέφερε στην Αστυνομία έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις αρχές και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί μαζί με πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για λόγους ασφαλείας αποκλείστηκε η γύρω περιοχή.
Μέχρι αργά το μεσημέρι ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση των πυροτεχνουργών για την απομάκρυνση του ύποπτου αντικειμένου, ώστε στη συνέχεια αυτό να εξεταστεί.
Όπως κατέθεσε το ζευγάρι των Γερμανών, βρίσκονται στην Ελλάδα πραγματοποιώντας διακοπές με το τροχόσπιτο. Το προηγούμενο διάστημα το πέρασαν στην περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής και τώρα ήταν καθ’ οδόν για την Ηγουμενίτσα.







ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.