Ελλαδα

Μπουτάρης σε μαθητές: Δεν είναι μπ@@@@@λο το Δημαρχείο (video)

Εκτός εαυτού ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352685-731515.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Εκτός εαυτού βγήκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την εικόνα των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου να φωνάζουν συνθήματα μέσα στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου, κατά του γκρεμίσματος των λυόμενων του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι του πάνω ορόφου διαμαρτυρήθηκε για την εικόνα αυτή σε δασκάλους  και γονείς, λέγοντας πως πρέπει να πεεράσουν έξω τα παιδιά για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση.

«Να βγουν έξω τα παιδιά γιατί ο κόσμος δουλεύει και δεν είναι μπ@@@@@λο το δημαρχείο», έλεγε μαινόμενος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.  

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος Νίκος Φωτίου άρχισαν να συνομιλούν με τους γονείς και τους δασκάλους, ωστόσο ένα άσχημο σχόλιο για τον κ. Φωτίου οδήγησε τον δήμαρχο το να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Μετά το επεισόδιο, ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε: «Αντέδρασα έντονα με τη διαμαρτυρία των μαθητών, διότι ενώ έχουμε κάνει τρεις συναντήσεις και με τον σύλλογο γονέων του δημοτικού και με την κ. Καμπουράκη, αλλά οι εκθέσεις των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, αναφέρουν ότι δεν εξασφαλίζει την ασφαλή παραμονή των παιδιών μέσα στο σχολείο».

«Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς ξεσηκώνουν τα παιδιά να έρχονται με πανό και να τσιρίζουν από αυτές τις ηλικίες μέσα στο δημοτικό Μέγαρο», σχολιάζει ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι δεν σέβονται καθόλου τον χώρο και ότι η ώθηση των γονέων στην διαμαρτυρία των μαθητών, είναι μία κακή συμβουλή και για τα νεαρούς.

Πηγή: thessnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ