Ελλαδα

Απίστευτη υπόθεση στην Καβάλα: Πατέρας κρατούσε όμηρο το μικρό γιο του

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352222-730603.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ένας 36χρονος εκπαιδευτικός, στις Κρηνίδες Καβάλας, κρατούσε όμηρο τον 4,5 ετών γιο του με την απειλή ενός γαλλικού κλειδιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει επιχείρηση της αστυνομίας το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Ειδικότερα, η απίστευτη υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η μητέρα, που έχει πάρει διαζύγιο από τον 36χρονο, μετέβη στις Κρηνίδες από το Μεσολόγγι -όπου κατοικεί μόνιμα- προκειμένου να παραλάβει το παιδί, του οποίου έχει και την επιμέλεια.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε να της το παραδώσει και επικαλέστηκε ότι δεν είχε αρκετή επαφή μαζί του. Τότε, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν άνδρες της ΕΛΑΣ, που αντίκρισαν έκπληκτοι τον εκπαιδευτικό να απειλεί με γαλλικό κλειδί πως θα χρησιμοποιήσει τον γιο του ως ασπίδα.

Στο σπίτι κλήθηκαν ειδικοί διαπραγματευτές που επί ώρες προσπάθησαν να τον πείσουν να αφήσει το αγοράκι. Όταν οι αστυνομικοί είδαν ότι ήταν αμετάπειστος, ζήτησαν εισαγγελική έγκριση για επιχείρηση.

Στις 9 χθες το βράδυ, η έγκριση δόθηκε από την Πταισματοδίκη Καβάλας και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εισέβαλαν στο σπίτι όπου συνέλαβαν τον 36χρονο χωρίς να αντισταθεί.

Σημειώνεται πως ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.