Ελλαδα

Επιστροφή της ταλαιπωρίας και της υπομονής (video)

Μετά από ώρες εξομαλύνθηκε η κυκλοφορία στην Ιονία Οδό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
350072-726202.jpg

Εξομαλύνθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ιονία Οδό, από το ύψος της Γαβρολίμνης μέχρι το τούνελ της Κλόκοβας, όπου από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα είχε καταγραφεί ανάσχεση στην κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση προς το Αντίρριο.

Πλέον, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται μείωση του όγκου της κυκλοφορίας. Ωστόσο, η ουρά των οχημάτων στην Ιονία Οδό ξεπέρασε τα έξι χιλιόμετρα το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφηκαν επίσης στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου. Στα διόδια Αφιδνών δεν σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα. Στην Ελευσίνα το μεσημέρι της Δευτέρας σχηματίστηκε ουρά περίπου 5 χλμ., ωστόσο, η κατάσταση όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Νικόλαος Σπανουδάκης άρχισε να ομαλοποιείται από το βράδυ.

Μικρή ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, στο σημείο που διασταυρώνεται με την εθνική οδό Κορίνθου -Τρίπολης -Καλαμάτας.

Στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, από την Πάτρα έως και τον κόμβο Καλαβρύτων, η κίνηση των οχημάτων ήταν αυξημένη, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η ίδια κατάσταση επικράτησε και στην εθνική οδό Πατρών -Πύργου.

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα ήταν η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών.

Συνολικά περισσότερα από 18.000 αυτοκίνητα πέρασαν έως τις 19.00 τα διόδια Μαλγάρων επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, ενώ αυτά που κατευθύνονται προς την πρωτεύουσα καταγράφονται σημαντικά λιγότερα.

Αυξημένη ήταν η κίνηση των οχημάτων και στα οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα.

Σημειώνεται ότι στις 22.00 έληξε η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ