- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ένοχος για ανθρωποκτονία χειρουργός
Ορθοπεδικός χειρούργησε ηλικιωμένη σε λάθος πόδι και η ασθενής πέθανε
Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας γνωστός ορθοπεδικός της Μεσσηνίας −ο οποίος πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί− καθώς το δικαστήριο έκρινε πως ο θάνατος ηλικιωμένης γυναίκας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οφειλόταν στο γεγονός ότι χειρούργησε λάθος ισχίο.
Το περιστατικό συνέβη το Φεβρουάριο του 2011 και η άτυχη 89χρονη υποβλήθηκε μέσα σε δύο ημέρες σε δύο χειρουργεία, καθώς στο πρώτο χειρουργήθηκε στο αριστερό ισχίο και όχι στο δεξί που είχε το κάταγμα, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η υγεία της, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του tharrosnews.gr.
Κατηγορούμενος, επίσης, για το θάνατο της γυναίκας ήταν και ορθοπεδικός γιατρός, που εκείνη την περίοδο ήταν ειδικευόμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ο οποίος ωστόσο απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες καθώς δεν είχε συμμετάσχει ενεργά στις επεμβάσεις.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.