- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαλαούρας: Δούλευα ως σπερματεγχύτης αγελάδων για να οδηγώ μηχανάκι
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε προσωπικές αποκαλύψεις και μίλησε για τα μνημόνια και τη μάχη του κόμματός του
Άκρως εξομολογητικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.
Σχολιάζοντας το περίφημο «σκίσιμο των μνημονίων» σημείωσε πως «δεν λέγαμε ψέματα στον κόσμο».
«Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα, μια μάχη. Επί έξι μήνες δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τη θέση μας και ηττηθήκαμε. Υπογραμμίζω τη λέξη “ήττα”» εξήγησε.
Ερωτηθείς για το αν πιστεύει στο Θεό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρνητικά, εξηγώντας πως «δεν πιστεύω στη μεταφυσική, άρα δεν μπορώ να πιστέψω στον Θεό».
Παράλληλα, εξήγησε το σκεπτικό του για την απόφασή του να μη βαπτίσει την κόρη του.
«Ναι, δεν τη βαφτίσαμε την κόρη μου και είναι ευχαριστημένη και αυτή. Το ίδιο το άτομο, όταν ωριμάσει, μπορεί να γίνει οτιδήποτε, από βουδιστής έως άθεος» υποστήριξε.
Ενθυμούμενος τα νεανικά του χρόνια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για τη μεγάλη του αγάπη, τη μηχανή, με την οποία έφτασε στη συνέντευξη αλλά και τις στερήσεις που υπέστη.
«Είμαι από πολύ μικρός, από 13 χρόνων. Επειδή μου άρεσε το μηχανάκι, ήθελα να φεύγω και να γυρίζω. Είμαι άνθρωπος του ανοίγματος, της πιάτσας. Ο πατέρας μου είχε ένα μπακάλικο στο χωριό και είχαμε ένα κάρο με το οποίο τρέχαμε και τροφοδοτούσαμε τα άλλα χωριά. Ταυτόχρονα, ήθελα και μηχανάκι. Πλεύριζα κάποιους που είχαν. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς δεν είχα δικαίωμα να νοικιάσω ή να οδηγήσω παρά μόνο κρυφά. Ακόμα και σπερματεγχύτης έγινα προκειμένου να οδηγώ το μηχανάκι. Αυτή είναι μια ειδικότητα κάποιων ανθρώπων που είναι κατά κάποιον τρόπο κτηνίατροι και αναλαμβάνουν να γονιμοποιήσουν τις αγελάδες. Είχαν σπέρμα καλής ποιότητας, προκειμένου να γονιμοποιηθεί η αγελάδα. Και τρέχαμε σε χωριά και γονιμοποιούσαμε τις αγελάδες».
Όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν έσπασε το πόδι του και ήταν έναν μήνα στο νοσοκομείο με εγχειρήσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.