- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΔΕΗ: Παράταση για τις 36 δόσεις έως την Παρασκευή
Και για τους πελάτες που είχαν χάσει τη ρύθμιση
Η ΔΕΗ παρατείνει την προθεσμία ένταξης στο πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία» έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
Αναλυτικότερα, όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, θα έχουν ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, με σχετική αίτηση μέχρι και τις 03.03.2017.
Οι πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να προβούν στη ρύθμιση των οφειλών τους μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα κατά τόπους Καταστήματα, και το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:00 – 19:00).
Για τους πελάτες που είχαν ρυθμίσει τις οφειλές τους με το πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, παρέχεται δεύτερη ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα ως εξής:
Παρέχεται δυνατότητα ρύθμισης του συνόλου της οφειλής τους (δόσεις που δεν καταβλήθηκαν και τρέχοντες λογαριασμοί) κατόπιν αιτήσεως τους έως 03.03.2017, σε αριθμό δόσεων ίσο με τον εναπομείναντα αριθμό δόσεων εκ των αρχικώς συμφωνηθέντων. Η πρώτη δόση καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης.
Για πελάτες με οφειλή έως και 500€ την 03.03.2017:
- Παρέχεται δυνατότητα , κατόπιν αιτήσεως από 01.03.2017 μέχρι και 30.04.2017, αναστολής της πληρωμής του ποσού μέχρι 500€ για ένα έτος.
- Εφόσον, οι λογαριασμοί ρεύματος που θα εκδοθούν από την ημερομηνία ένταξης στο υπόψη Πρόγραμμα, εξοφλούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους, τότε οι πελάτες θα επωφελούνται επιπλέον, με έκπτωση 10% επί της αξίας της χρέωσης προμήθειας του λογαριασμού τους.
Διευκρινίζεται ότι:
- Στην περίπτωση μη έγκαιρης εξόφλησης των τρεχόντων λογαριασμών, θα απεντάσσονται αυτόματα από το Πρόγραμμα.
- Η αναστολή πληρωμής του ποσού μέχρι 500€ για ένα έτος, δεν συνεπάγεται απαλλαγή από τη χρέωση τόκων.
- Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ρευματοκλοπής και πελατών που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων (ειδικά τιμολόγια).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.