- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ιδιοκτήτες σκύλων κάλυψαν το βασανιστή των ζώων τους και παραπέμπονται σε δίκη
Το δικαστήριο τους παρέπεμψε σε δίκη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία
Μετά τη χωρίς αναστολή καταδίκη του 68χρονου άνδρα, ο οποίος βασάνισε αλύπητα, πριν από μερικούς μήνες δύο κουτάβια και σκότωσε το ένα, βγάζοντας τους τα μάτια με σύρμα στο Παλαιόκαστρο Σερρών, ήρθε και η παραπομπή σε δίκη των ιδιοκτητών.
Το δικαστήριο παρέπεμψε και σε νέα δίκη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία τους δύο ιδιοκτήτες των ζώων, που όχι μόνο δεν έκαναν το παραμικρό για να σώσουν το ένα από τα σκυλιά τους, που βρέθηκε από μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) να αργοπεθαίνει πεταμένο σε γειτονικό χωράφι, αλλά κάλυψαν με την σιωπή και την στάση τους τον δράστη - γείτονα τους.
Είναι η πρώτη φορά που δικαστήριο στην Ελλάδα παραπέμπει σε δίκη ιδιοκτήτες ζώων με αυτή την κατηγορία και έτσι γίνεται ξεκάθαρο ότι η σιωπή είναι συνενοχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.