- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, λόγω του αγώνα δρόμου «Λεωφόρος Δρομέων».
Όπως έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, στις εξής οδούς και λεωφόρους: Λ.
Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατησίων.
Επίσης, στην Πατησίων - 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αγ. Μελετίου και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Τέλος, στην Τσόχα, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.