Ελλαδα

Ξεσπά η οικογένεια του άτυχου 6χρονου κατά του 15χρονου δράστη (video)

«Το έχει ξανακάνει», λένε συγγενείς και φίλοι του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338020-703010.jpg

Στον εισαγγελέα Κομοτηνής αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 15χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ. Ο ανήλικος Ρομά έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα που έχει αναστατώσει και προβληματίσει την ελληνική κοινή γνώμη.

Ο 6χρονος είχε εξαφανιστεί και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή. Ο 15χρονος Ρομά και επίσης κωφάλαλος ομολόγησε επίσης ότι βίασε τον μικρό Σεζάλ. Οι συγγενείς και φίλοι του θύματος μίλησαν στον ιστότοπο xronos.gr και κατήγγειλαν ότι ο δράστης είχε αποπειραθεί να το ξανακάνει. «Το ηξέραν (σ.σ. η αστυνομία) ότι το είχε ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο. Πού είναι η αστυνομία και ο εισαγγελέας;», δήλωσε ο παππούς του θύματος. «Δεν τόλμησε να μας πει εμάς τίποτα, όταν τον πήρε η αστυνομία, τα είπε σε αυτούς», λέει η οικογένεια του 6χρονου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του συνοικισμού των Αθιγγάνων στο τέρμα της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή ο 15χρονος έχει πέσει και αυτός στο παρελθόν θύμα βιασμού. Για αυτό, λένε, είχε φύγει από την περιοχή για να εγκατασταθεί στην Κομοτηνή μαζί με την αδερφή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ