- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία μητροπολίτη εξιχνιάσθηκε ύστερα από 4 χρόνια
Είχε βρεθεί νεκρός στις 5 Ιανουαρίου 2012
Εξιχνιάσθηκε ύστερα από τέσσερα χρόνια η ανθρωποκτονία του 83χρονου πρώην Μητροπολίτη Νύσσης, Ελευθερίου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σαν σήμερα, στις 5 Ιανουαρίου του 2012, εντός της οικίας του στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε από από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής. Από την πολυετή έρευνα, προέκυψε πως οι δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών και ένας 46χρονος υπήκοος Ιράν.
Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο θάνατος του μητροπολίτη επήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών με τεμάχιο υφάσματος που τοποθέτησαν οι δράστες στο στόμα του.
Υπενθυμίζεται, πάντως, πως οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας, γεγονός που αποδεικνύει ότι κίνητρο ήταν η ληστεία, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.
Να σημειωθεί πως έχει υποβληθεί δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος των αλλοδαπών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ εκδόθηκαν από τον ανακριτή εντάλματα σύλληψης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και ο πατέρα της
Οδηγούσε δίκυκλο που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές στα ορεινά και άνοδο του υδραργύρου
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα
Καθυστερήσεις άνω των 36 μηνών στα Σεπόλια και σε άλλους τέσσερις σταθμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.