Ελλαδα

Η ρόδα στην πλατεία Συντάγματος παραμένει ακίνητη

Τι διευκρινίζει ο δήμος Αθηναίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335189-696218.jpg
Θανάσης Καρατζάς - A.V.

Εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός λειτουργίας η ρόδα στην πλατεία Συντάγματος, η οποία έχει τοποθετηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Απαντώντας, ο δήμος Αθηναίων διευκρινίζει ότι η ρόδα θα αρχίσει να γυρνάει «μόνο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της».

Η καθυστέρηση της έναρξης λειτουργίας της ρόδας αποδίδεται στο ότι «οι διαδικασίες εγκρίσεων και ελέγχου ολοκληρώνονται μόνο όταν η εγκατάσταση έχει τοποθετηθεί στο σημείο που έχει επιλεγεί». Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο έλεγχος γίνεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας που πιστοποιούνται από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV, η εισήγηση του οποίου εγκρίνεται από την αρμόδια Επιτροπή Θεαμάτων, στην οποία προεδρεύει ο δήμος Αθηναίων.

Η ρόδα στην πλατεία Συντάγματος παραμένει ακίνητη

Όπως γνωστοποιείται, ο δήμος Αθηναίων αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη λειτουργία της ρόδας «μόνο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια όλες οι τυπικές διαδικασίες και ουσιαστικές προϋποθέσεις, που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της».

Σημειώνεται πως σε όλη τη διάρκεια των γιορτών, η χρήση της ρόδας θα είναι δωρεάν για τους πολίτες, ενώ τους επόμενους 2 μήνες θα υπάρχει καταβολή εισιτηρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.