- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Συνελήφθησαν αρχαιοκάπηλοι με χρυσό στεφάνι της ελληνιστικής περιόδου
Οι «υποψήφιοι αγοραστές» ήταν αστυνομικοί
Ένα χρυσό στεφάνι της ελληνιστικής περιόδου, σημαντικής αρχαιολογικής αξίας, είχαν στην κατοχή τους και επιχείρησαν να πουλήσουν τρία άτομα που συνελήφθησαν, μετά από ευρεία επιχείρηση του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Θεσσαλονικείς κι έναν άντρα αρμένικης καταγωγής από την Κομοτηνή, οι οποίοι έκλεισαν το Σάββατο ραντεβού στα Ιωάννινα με υποψήφιους αγοραστές, μόνο που αυτοί ήταν στην πραγματικότητα αστυνομικοί.
Το χρυσό στεφάνι κατασχέθηκε, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις διατάξεις του Νόμου περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ. μετά το πέρας της εν εξελίξει επιχείρησης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.