- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πληροφορίες για αστυνομική επιχείρηση στην Ειδομένη
Για να απομακρυνθούν οι 200 Αφγανοί που έχουν κάνει κατάληψη στις γραμμές του ΟΣΕ
Αστυνομική επιχείρηση ετοιμάζεται -αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει- σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, προκειμένου να απομακρυνθούν οι περίπου 200 Αφγανοί πρόσφυγες που από το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιούν κατάληψη του σιδηροδρομικού δικτύου, οι οποίο διεμήνυσαν ότι δεν πρόκειται να φύγουν εάν δεν ανοίξουν τα σύνορα.
Όπως μεταδόθηκε το πρωί της τρίτης από το Mega, ο ΟΣΕ από χθες έχει ζητήσει επίσημα από την αστυνομία να προβεί σε κινήσεις, έτσι ώστε να περάσει η πρωινή αμαξοστοιχία από το σημείο, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα επαναληφθούν οι εικόνες του περασμένου Νοεμβρίου όπου το σιδηροδρομικό δίκτυο ήταν υπό κατάληψη επί 20 ημέρες και επλήγησαν πολλές επιχειρήσεις.
Από τις 3 χθες το μεσημέρι οι Σκοπιανοί έχουν σφραγίσει τα σύνορα για όλους τους πρόσφυγες εγκλωβίζοντας περίπου 6.000 πρόσφυγες στην Ειδομένη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.