- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πύργος: Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε με 6 μαχαιριές τον γείτονά του (εικόνες)
Θρήνος για το θύμα που μαχαιρώθηκε πισώπλατα
Συνελήφθη στην περιοχή Κολιρέικες παράγκες του Πύργου, o άνδρας, ηλικίας 51 ετών , ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο συνομηλίκου του το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ολυμπίων στην πόλη του Πύργου.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος Παναγιώτης Καρακαπιλίδης, μηχανικός αυτοκινήτων και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, έπεσε νεκρός από τις έξι μαχαιριές που του κατάφερε πισώπλατα ο γείτονάς του, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Ο δράστης μετά το πρώτο χτύπημα επέμεινε με απίστευτο μίσος να αποτελειώσει το θύμα του, ενώ αυτό ψυχορραγούσε στην άσφαλτο.
Ο Πάνος Καρακαπιλίδης επέστρεφε ευδιάθετος από τη δουλειά στο σπίτι του. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα και κρατώντας μια νάιλον σακούλα με το ψωμί και τα τσιγάρα του προχώρησε προς το σπίτι του που βρίσκεται στη γωνία. Εκείνη την ώρα από το ακριβώς απέναντι ισόγειο σπίτι, βγήκε ο δράστης που φάνηκε να τον περίμενε.

To θύμα









ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.