- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κλείνουν επ’ αόριστον δρόμους, τελωνεία και λιμάνια οι αγρότες
Την απόφαση να αποκλείσουν επ' αόριστον εθνικές οδούς, τελωνεία και λιμάνια έλαβαν οι αγρότες, στη συνέλευσή τους στη Νίκαια.
Οι εκπρόσωποι του 95% των μπλόκων που υπάρχουν στη χώρα συμφώνησαν σε μαζική κάθοδο με τρακτέρ στην Αθήνα, την Παρασκευή, όπου δηλώνουν ότι θα παραμείνουν μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Ταυτόχρονα, εγκρίθηκε η πρόταση να μην συμμετάσχουν οι αγρότες στη διακομματική επιτροπή της Βουλής, την Τρίτη.
Τι θα ισχύσει με τα μπλόκα
Στο πεδίο που αφορά τα αγροτικά μπλόκα, τα Τέμπτη θα κλείσουν ξανά από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ κλειστοί επ' αόριστον παραμένουν οι κόμβοι στη Νίκαια, τα Μάλγαρα, την Ανθήλη, τον Ισθμό Κορίνθου και τα διόδια Νεστάνης, και στην Εγνατία Οδό στο Νησέλι και τα Κερδύλλια.
Κλειστό παραμένει και το τελωνείο των Κήπων, εκείνο της Εξοχής έκλεισε ξανά από τις 3 το μεσημέρι και της Δοϊράνης θα κλείσει από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.
Διακεκομμένοι αποκλεισμοί έχουν αποφασιστεί για αρκετά σημεία του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.