- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους και τον συντονισμό τους αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από 30 μπλόκα όλης τη χώρας, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στα Τέμπη. Οι αγρότες αποφάσισαν την Κυριακή και τη Δευτέρα να εντείνουν τους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 19.00 μέχρι τις 21.00. Επίσης, αποφάσισαν την υιοθέτηση ενός κοινού διεκδικητικού πλαισίου που θα αφορά το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής.
Οι αγρότες αποφάσισαν να δουν τον πρωθυπουργό, ο οποίος νωρίτερα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να τους συναντήσει. Αυτό όμως δεν θα γίνει πριν από την Τρίτη, όπου στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθούν και πάλι εκπρόσωποι όλων των μπλόκων και εκεί αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία που θα πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, καθώς με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αίρεται η απαγόρευση κίνησης που είχε τεθεί σε ισχύ στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας: 2410 -683168, 2410-683169.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.