- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι αγρότες κατεβάζουν τρακτέρ σε τρία σημεία της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου
«Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε»
Ετοιμάζονται οι αγρότες της Αχαΐας και της Ηλείας, οι οποίοι από αύριο θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους σε τρία σημεία της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Όπως δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Αχαΐας Νίκος Ζαφειρόπουλος, αύριο στις 12:00, οι αγρότες θα παρατάξουν τα τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. «Οι αγρότες είναι απογοητευμένοι με τα όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε, διότι αν εφαρμοστούν τα όσα προβλέπονται για τη φορολογία, τα αγροτικά μας προϊόντα θα πάψουν να είναι ανταγωνιστικά» ανέφερε ο κ. Ζαφειρόπουλος.
Στην Ηλεία από νωρίς αύριο το πρωί οι αγρότες θα παρατάσσουν τα τρακτέρ τους σε δύο σημεία της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου και συγκεκριμένα στους κόμβους της Μαραθιάς και του Κουρτεσίου. «Αν εφαρμοστούν τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη φορολογία, τότε θα μπει ταφόπλακα στο αγροτικό επάγγελμα γι' αυτό και εμείς είμαστε μια γροθιά και θα αγωνιστούμε για να μην περάσει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο» είπε ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού Ανδρέας Τσουκαλάς.
Στην Αιτωλοακαρνανία, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Στη διάρκεια της συνάντησης προτάθηκαν δράσεις και κινητοποιήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου όπως είπαν οι συμμετέχοντες «να αποτραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης για το νέο ασφαλιστικό». Επίσης, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί συντονιστική επιτροπή, η οποία θα καθορίσει τους τρόπους των κινητοποιήσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.