- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θερμαινόμενες αίθουσες ανοίγει ο Δήμος Αθηναίων
Δύο θερμαινόμενες αίθουσες ανοίγει ο δήμος Αθηναίων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί για τη φιλοξενία ευάλωτων ομάδων και αστέγων, δεδομένου ότι αναμένεται κύμα ψύχους τα επόμενα 24ωρα.
Συγκεκριμένα, διατίθενται:
Η Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (Μαμούρη & Δύμης, 2108223946, Πρόσβαση: Με το Μετρό στη στάση «Σταθμός Λαρίσης»)
Το Πολιτιστικό Κέντρο «Γκράβας» (Ταϋγέτου 60, 2102011151, Πρόσβαση: Με το λεωφορείο Ν 054, αφετηρία από «Πλατεία Λαυρίου» (Γ΄ Σεπτεμβρίου) και άφιξη στάση «Σχολεία Γκράβας»).
Η διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του δήμου, συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης, καθώς και οι συνεργαζόμενοι φορείς και εθελοντικές οργανώσεις θα ενημερώνουν τους αστέγους για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων και θα αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους.
Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου ο τετραψήφιος αριθμός 1595 του δήμου Αθηναίων, θα είναι διαθέσιμος για συνδρομή των πολιτών, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Από τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στις ρίψεις νερού
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μεταβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.