Ελλαδα

Τα έψαλαν στους πολιτικούς (εικόνες)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316088-623539.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν παιδιά, χορωδίες και πολιτιστικοί σύλλογοι στην πολιτική ηγεσία της χώρας.

image

image

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Προεδρική Φρουρά, παιδικές χορωδίες και συλλόγους, που του έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος προς τα μέλη της Λέσχης Ποντίων Ναούσης τόνισε, ας αφιερώσουμε την ημέρα στις ψυχές αυτών που έπεσαν κατά την γενοκτονία των Ποντίων.

image

image

image

Δίπλα το Μέγαρο Μαξίμου έγινε παιδική χαρά. Τα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, το Mουσικό Γυμνάσιο Ιλίου και ο σύλλογος «Κωστηλάτα» από την Άρτα. Την παράσταση έκλεψε ένας μικρός που ρώτησε τον πρωθυπουργό: «Εσένα πώς σε λένε;» για να του απαντήσει: «Αλέξη».

image

Ο μεταβατικός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης. Αμέσως μετά δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και προσωπικά τον Στέλιο Κιαγιαδάκη για την τιμή που μας έκαναν, για τη συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και για το μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας έφεραν στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, χρόνια πολλά και δημιουργικά.

image

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του επισκέφτηκαν το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», και πρόσφεραν δώρα για τα παιδιά.

image

Ο σύλλογος Κρητών κέρασε ρακί στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Χαριλάου Τρικούπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ