Ελλαδα

Γονείς εξωθούσαν την κόρη τους στην πορνεία

Ασκούσαν και σωματική βία για να κάμψουν τις αντιστάσεις της 15χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
300962-228293.jpg

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ανδρόγυνο που εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη του ανδρόγυνο. Πρόκειται για ζεύγος Βουλγάρων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται μία ομοεθνής τους που αναζητείται για διευκόλυνση ακολασίας.

Το μαρτύριο της 15χρονης -σήμερα- κοπέλας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν ο 42χρονος πατέρας της και η 36χρονη σύζυγός του, συνεργαζόμενοι με τη συμπατριώτισσά τους, την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσαν σωματική βία εναντίον της ανήλικης προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Η Βουλγάρα πιστεύεται ότι ήταν αυτή που κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού και συνόδευε την ανήλικη σε διαμέρισμα, σε κεντρική περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου το θύμα ικανοποιούσε τους πελάτες. Η ίδια γυναίκα φαίνεται να κρατούσε μέρος της αμοιβής και το υπόλοιπο κατέληγε στο ανδρόγυνο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από τηλεφωνική καταγγελία στην εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS που διαβιβάστηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η ανήλικη, η οποία ζούσε μαζί με τους γονείς της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ