Ελλαδα

Τρεις χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών γίνονται πραγματικότητα

Η ένωση «Μαζί για το παιδί» με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ πραγματοποιούν το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
116706-260215.jpg

Τα Ευχοστολίδια αποτελούν μια ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Ο ΟΠΑΠ για δεύτερη χρονιά καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια που έχουν ζωγραφίσει τα 3.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα. Πρόκειται για τρεις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens MetroMall και Mediterranean Cosmos στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα λειτουργούν μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου.

Οι εκθέσεις αυτές αποτελούνται από ζωγραφιές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στις οποίες αποτυπώνονται τα δώρα που έχουν επιλέξει καθώς και μια ευχή για τα φετινά Χριστούγεννα. Οι επισκέπτες των εκθέσεων έχουν την δυνατότητα να εκπληρώσουν τις ευχές των παιδιών αγοράζοντας τους ένα από τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές. Με την παράδοση του δώρου, στις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις της ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική τους προσφορά.

image

image

O Γενικός Διευθυντής Marketingτης ΟΠΑΠ, PetrMatejovsky δήλωσε: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούμε τη δράση Ευχοστολίδια. Υλοποιούμε έργα υποδομής στο δίκτυο της ένωσης «Μαζί για το παιδί», και έχουμε στόχο να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών. Αυτή τη χρονιά αναδεικνύουμε τις ζωγραφιές- ευχές των παιδιών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σας καλούμε όλους να βοηθήσετε ώστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Χρήστος Μπαρτσόκαςδήλωσε:«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ΟΠΑΠ μέσα από την πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια» κάνει τον κόσμο μέρος της καθημερινής μας προσπάθειας να ομορφαίνουμε τις ζωές των παιδιών που μας έχουν ανάγκη και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν στους φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα αυτών των παιδιών.»

image

image

image

image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ