- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κλιφ Ρίτσαρντ διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη
«Για καλή μου τύχη δεν είχε κάνει μετάσταση» εξομολογήθηκε
Ο Κλιφ Ρίτσαρντ διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη - Τι είπε για τη διάγνωση και την κατάσταση της υγείας του
Ο Κλιφ Ρίτσαρντ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την ανάγκη καθιέρωσης εθνικού προγράμματος προληπτικών εξετάσεων για τους άνδρες.
Ο 85χρονος Κλιφ Ρίτσαρντ ανέφερε ότι η νόσος «έχει υποχωρήσει προς το παρόν», αν και εξέφρασε την αβεβαιότητα για ενδεχόμενη επανεμφάνιση. «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε αυτά τα πράγματα, αλλά πρέπει, απολύτως, είμαι πεπεισμένος, να κάνουμε εξετάσεις, να ελεγχθούμε προληπτικά», είπε ο Ρίτσαρντ. Η διάγνωση, όπως εξήγησε, προέκυψε κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού ελέγχου πριν από την έναρξη της περιοδείας του, σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
Κλιφ Ρίτσαρντ: Για καλή μου τύχη δεν είχε κάνει μετάσταση
«Η καλή τύχη ήταν, ότι δεν ήταν πολύ προχωρημένος και το άλλο ότι δεν είχε κάνει μετάσταση. Δεν είχε μεταφερθεί στα οστά ή κάτι τέτοιο» σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Έχουμε κυβερνήσεις που φροντίζουν τη χώρα μας και όσους ζουν σε αυτή τη χώρα...όλοι αξίζουμε να έχουμε την ίδια δυνατότητα να κάνουμε ένα τεστ και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε τις θεραπείες πολύ νωρίς. Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από τότε που έχω έρθει σε επαφή με τον καρκίνο, αλλά στην πραγματικότητα, κάθε φορά που μιλούσα με κάποιον, αυτό ήταν το θέμα συζήτησης και γι' αυτό πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας πρέπει να μας ακούσει».
Ο τραγουδιστής επέκτεινε το σχόλιό του, δηλώνοντας την προθυμία του να συνεργαστεί με τον βασιλιά Κάρολο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.
«Έχω συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις όλα αυτά τα χρόνια και αν ο βασιλιάς είναι πρόθυμος να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι, και σίγουρα κι εγώ, θα τον πλαισιώσουμε» επισήμανε. «Αν ο βασιλιάς ακούει, τότε είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς θα λέγαμε:'Ναι, είμαστε διαθέσιμοι'» κατέληξε.
Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ρίτσαρντ μίλησε στον πρώην παρουσιαστή του Sky News, Ντέρμοτ Μέρναγκαν (Dermot Murnaghan), ο οποίος έχει και ο ίδιος βιώσει την ασθένεια, έχοντας ανακοινώσει τον Ιούνιο τη διάγνωση καρκίνου του προστάτη σταδίου 4.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.