- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Παγίδα των Δημοκρατικών» τα email του Τζέφρι Έπσταϊν, υποστηρίζει ο πρόεδρος Τραμπ
«Μόνο ένας πολύ κακός ή ηλίθιος Ρεπουμπλικάνος θα έπεφτε σε αυτήν την παγίδα»
ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να εκτρέψουν την προσοχή από τα λάθη τους με τα email του Έπσταϊν, υποστηρίζει ο πρόεδρος Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι επιδιώκουν να «εκτρέψουν την προσοχή» δημοσιοποιώντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν και προειδοποίησε τους Ρεπουμπλικάνους να μην πέσουν «σε αυτήν την παγίδα».
«Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να αναβιώσουν την απάτη γύρω από τον Τζέφρι Έπσταϊν, επειδή θα έκαναν τα πάντα για να εκτρέψουν την προσοχή από τα λάθη που έκαναν στο θέμα της δημοσιονομικής παράλυσης», υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Μόνο ένας πολύ κακός ή ηλίθιος Ρεπουμπλικάνος θα έπεφτε σε αυτήν την παγίδα», πρόσθεσε.
Στο Κογκρέσο ενδέχεται να οργανωθεί σύντομα μια ψηφοφορία ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της για τον Έπσταϊν, με τον οποίο ο Τραμπ ήταν κάποτε καλοί φίλοι.
Τα μηνύματα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τετάρτη ύστερα από κλήτευση της περιουσίας του Έπσταϊν, περιλαμβάνουν αλληλογραφία με τη Γκισλέιν Μάξγουελ και τον συγγραφέα Μάικλ Γουόλφ. Σε αυτά, ο Έπσταϊν αναφέρει ότι ο Τραμπ περνούσε «ώρες στο σπίτι του» με μία γυναίκα που αργότερα κατήγγειλε τον ίδιο, ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος «γνώριζε για τα κορίτσια».
Σε άλλο email του Ιανουαρίου 2019, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, ο Έπσταϊν γράφει στον Γουόλφ ότι ο Τραμπ είπε πως τον είχε διώξει από το Mar-a-Lago, αλλά «δεν ήταν ποτέ μέλος» και πως «φυσικά ήξερε για τα κορίτσια» ζητώντας μέσω της Μάξγουελ να «σταματήσει» τη δράση του. Ο Γουόλφ του απαντά ότι «θα ήταν καλύτερα να τον αφήσει να εκτεθεί μόνος του», σημειώνοντας πως αν ο Τραμπ αρνηθεί ότι είχε σχέση με τον Έπσταϊν, «τότε αυτό δίνει πολιτικό πλεονέκτημα» στον ίδιο τον χρηματιστή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διάσημη παρουσιάστρια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε
Οι ΗΠΑ θα προβούν σε «σοβαρά αντίποινα», τόνισε ο πρόεδρος της χώρας
Στην εντατική το ένα από τα θύματα
Youtuber παραδέχτηκε ότι δημιούργησε την εικόνα χρησιμοποιώντας ChatGPT
Τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζουν να εξαπολύουν σποραδικές επιθέσεις
Η επίθεση σηματοδοτεί μια προφανή παραβίαση της εκεχειρίας από το Τελ Αβίβ
Ρωσία και Ουκρανία πραγματοποιούν τακτικές ανταλλαγές αιχμαλώτων, μετά από τη ρωσική εισβολή το 2022
«Δεν ζούμε σε πόλεμο, αλλά ούτε σε ειρήνη», δήλωσε ο γερμανός καγκελάριος
Στην Αυστραλία ένα νεαρό αγόρι ξεσπά για την απαγόρευση των social media σε ανήλικους
Το σχόλιο του προέδρου των ΗΠΑ μετά τη δημοσιοποίησή τους
Δεν είναι η πρώτη φορά που υποστηρίζει τον Κύπριο ευρωβουλευτή
Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο
Ήταν ο κακός των «Pulp Fiction» και «Μάσκας»
Η Μόσχα αντιδρά στο σχέδιο της ΕΕ - Μήνυση στη Euroclear για τα 210 δισ. ευρώ
Μειώνεται η θεραπεία του για τον καρκίνο από το νέο έτος
Η υπόθεση έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης αυστηρότητας των τοπικών αρχών απέναντι σε απείθαρχους ξένους επισκέπτες
Οι έξι όμηροι δολοφονήθηκαν από τους απαγωγείς τους στις 29 Αυγούστου 2024
Το περιστατικό προκάλεσε ειρωνικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τον Οκτώβριο, το YouTube κατείχε το 12,9% της συνολικής τηλεθέασης streaming στις ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.