- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βρετανία: Συναγερμός για εισβολή ενόπλου σε τρένο - Έφοδος της αστυνομίας
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/11) στη Βρετανία, όταν άγνωστος άνδρας οπλισμένος εισέβαλε σε βαγόνι τρένου που εκτελούσε δρομολόγιο μεταξύ Ίλφορντ και Ρόμφορντ. Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mirror, προκάλεσε πανικό στους επιβάτες και άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας.
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για εισβολή του ατόμου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, γεγονός που οδήγησε τη βρετανική αστυνομία σε επιχείρηση εντοπισμού και εξουδετέρωσής του, με στόχο την προστασία των πολιτών και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι δυνάμεις ασφαλείας προχώρησαν σε έφοδο στο βαγόνι όπου εντοπίστηκε ο ύποπτος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες για την ταυτότητα ή τα κίνητρά του.
⚠Due to trespassers on the railway between #Ilford and Romford:
— Greater Anglia (@greateranglia) November 5, 2025
Train services running through these stations may be delayed or revised. Disruption is expected until further notice.
All service updates here👇https://t.co/GxSRNnojtz pic.twitter.com/fd44FRjXTw
Η αρμόδια σιδηροδρομική εταιρεία ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ότι εξαιτίας του περιστατικού σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής, οι οποίες θα συνεχιστούν έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών.
Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί να αναμένουν νεότερες οδηγίες, ενώ η αστυνομία διαβεβαιώνει πως παραμένει σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει προκαλέσει ανησυχία στο επιβατικό κοινό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί η πολιτική δεν μπορεί να περιορίζεται στην καταγγελία και στην υπεράσπιση των θεσμών
Ανήκει στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών όπως ο Μαμντάνι
Το περιβάλλον παραμένει το αδημοσίευτο θύμα του πολέμου
Ποιος μπορεί στ’ αλήθεια να τιθασεύσει το «μπλε τσουνάμι» πριν ξεφουσκώσει;
Οι αλλαγές που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και το διάταγμα που εξέδωσε
Την Κυριακή η απόφαση για την επόμενη κυβέρνηση
O κωμικός βρέθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Ιταλικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τα απειλητικά μειλ που έλαβαν
Οι αρκούδες γκρίζλι αποτελούν προστατευόμενο είδος στη Βρετανική Κολομβία
Η ανάρτηση που συζητήθηκε
Η απόφαση του δικαστηρίου για τον 35χρονο
Το ασυνήθιστο στοιχείο που προβληματίζει τους ειδικούς ασφαλείας
Διαρροή εγγράφων φέρνει στο φως τη βαθιά στρατιωτική συνεργασία Μόσχας και Τεχεράνης
Το ερώτημα για τις τεράστιες επενδύσεις
Γιατί οι τεχνολογικοί κολοσσοί αντιδρούν
Δύο καταδιωκτικά αεροσκάφη αναγκάστηκαν να απογειωθούν για το συνοδεύσουν
Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.